Tatala le Malosi o Resistance Heating Alloys ma Beijing ShouGang Gitane New Materials Co., Ltd.

Beijing ShouGang Gitane New Materials Co., Ltd. o se taʻutaʻua gaosi oloa faʻafefe faʻavevela, faʻatasi ai ma se talafaasolopito o le sili atu i le 60 tausaga i le alamanuia.O la latou gaosiga fa'apitoa o uaea u'amea ma fasipepa mo le fa'aogaina i fale gaosi oloa ma mea fa'amafanafana fale e le mafaatusalia.O mea faʻavevela faʻafefete o se tasi lea o oloa autu a le kamupani, ma o loʻo faʻavasegaina i ni vaega se lua: uaea faʻavevela eletise ma nickel-chromium alloys.

O uaea faʻavevela eletise na faia e le kamupani o loʻo faʻaaogaina i ituaiga eseese o mea faʻamafanafana, e pei o ogaumu, ogaumu, ma ogaumu.Ua lauiloa i latou mo le maualuga o le vevela, vevela vave, ma le umi o le auaunaga.O le nickel-chromium alloys, i le isi itu, o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o mea faʻamafanafana mo palanikeke eletise, uʻamea, faʻavevela, ma le tele o isi mea faʻaoga i totonu o le fale.Latou te tuʻuina atu faʻamafanafanaga tutusa ma e lauiloa mo lo latou tumau ma le faʻamaoni.

O mea faʻafefeteina uma o loʻo gaosia e Beijing ShouGang Gitane New Materials Co., Ltd. e iloga ona o latou meafaitino sili ona lelei, e pei o le maualuga o le vevela, maualalo le teteʻe, ma le malosi o le pala.O lo'o fa'atupuina i le fa'aaogaina o tekonolosi fa'atekonolosi ma fa'atonuga lelei e fa'amautinoa ai o lo'o fa'atinoina lelei nei fa'ameamea i totonu o falefaigaluega ma fale.O a latou oloa o lo'o fa'atau atu lautele i maketi i totonu ma atunu'u i fafo, ma ua latou maua ai se igoa ta'uleleia o se gaosiga aupito sili ona lelei o mea fa'amafanafana fa'avevela.

I se aotelega, o Beijing ShouGang Gitane New Materials Co., Ltd. o se gaosiga faʻapitoa o uaea uʻamea faʻapitoa ma fasi pepa mo le faʻaaogaina i fale gaosi oloa ma fale.O a latou oloa o loʻo faʻaaogaina lautele i le faia o mea faʻavevela fale gaosimea ma mea faʻamafanafana fale.Pe e te manaʻomia ni uaea faʻavevela eletise poʻo ni nickel-chromium alloys, e te le mauaina se oloa sili atu ona lelei nai lo mea na gaosia e lenei kamupani faʻapitoa.O a latou oloa e iloga i le faʻavevelaina o le toniga, teteʻe o le vevela, ma le umi o le auaunaga, ma avea ai i latou ma filifiliga sili mo lau faʻavevela faʻavevela manaʻomia.


Taimi meli: Mati-10-2023