Na fa'amanuiaina e Gitane le atina'eina o se fa'avevela eletise fou maualuga - "Silk Steel"

Ina ua uma Jingtang's “Cicada Wing Steel

O le "gafa'iga atamai" a Shougang ua toe fa'aalia ai le malosi fa'apitoa
Gitane New Material Company ua manuia atina'e
na'o le 0.01mm le lautele
Le mea fou fa'avevela eletise maualuga - "Silk Steel"
lea ua mafua ai se tali tele i le alamanuia

I le taimi nei, o le oloa ua faʻataunuʻuina ma le manuia le suiga o maketi ma ua avea ma oloa o filifiliga mo le tele o tagata gaosi oloa i lalo ifo o le alamanuia, ma le faʻateleina o tupe maua.

"Silk Steel", e faasino i se filament filament uʻamea-chromium-aluminium maualuga.E fa'aogaina le Fe-Cr-Al alloy e fai ma fa'avae, ma e ala i le micro-alloying design, fa'aogaina le fa'atekonolosi fa'agasologa muamua e gaosia ai piliki silika e tusa ma le 0.3 mm le lautele.O le pito i luga o piliki silika o le a faʻapipiʻiina 'apamemea ona tuʻufaʻatasia lea ma manoa e faʻaputuina ma tusi, fai ai le lautele o le 0.01 mm FeCr-Al fibre vulu pe a uma se faʻalavelave lavelave.

Q: 0.01mm, o lona uiga o le tasi selau o le milimita;e fa'afefea ona lelei le 0.01mm le lautele o le "silasila"?

Tali: E le mafai e mata o le tagata ona iloa lona i ai, e pa'i i ai i le lima e le mafai ona lagona lona pa'i;e sili atu le ofoofogia o le "silasila uamea" e le gata e tuʻufaʻatasia le malamalama, vaivai, lelei i le tasi, i le sili atu i le 1000 tikeri o le maualuga o le vevela e mafai lava ona faatumauina se malosi malosi ma tetee atu i le faʻamaʻiina, e mafai ona iloa lona tikeri lelei ma le maualuga o le faatinoga. .

E malamalama o le "silk steel" e masani lava ona faʻaaogaina i totonu o le kesi faʻavela alamanuia, o lona uiga o kesi faʻalauaʻitele kiln mu premix atoa i luga o le ulu o le polo e faʻaleleia ai le lelei o le afi;e le gata i lea, o le "i totonu" foi o le fanua o le puipuiga o le siosiomaga o taavale afi faamama kesi, faaaogaina i le faamama o le mailei carbon particle taavale tiso.E pei ona mafai e le "silk steel" ona mautinoa le tufatufaina atu o le vevela i lalo o tulaga o le afi, ae o loʻo i ai foi se aafiaga lelei i le taofiofia o le faʻamaʻiina o le nitrogen oxide ma le carbon monoxide, e faʻaleleia ai le faʻavevelaina atoa, e foia ai le fagu faʻainisinia autu o le afi afi fale meafaitino autu. , o lea na manumalo ai lenei uaea uʻamea alumini alumini uʻamea-chromium maualuga i le Matagaluega o Saienisi ma Tekonolosi a le Setete O le mea lea, o lenei faʻatinoga maualuga Fe = Cr-Al fiber yarn na tuʻuina atu le tusi faamaonia o le "National Key New Product" e le Matagaluega o Saienisi ma Tekinolosi. .

信图片_20221026102231

I le malamalama masani
Se tasi "silasila sila" ma le lautele o le 0.01 mm
auā o le lautele o alava silika e tasi e lelei tele
ma e le mafai ona iloa e tagata
O le "silk steel" e mafai ona vaaia
o le mea moni o le taunuuga o le mimilo fa'atasi le tele o filo u'amea-chromium-aluminium
E ala i le mimilo 20 pe 30 manoa 0.01mm uaea faatasi
O le taunuuga o se manoa uaea u'amea e tusa ma le 0.5 mm le lautele
E le mafiafia e pei o se telefoni fe'avea'i uaea pe a tu'u i le va o ou tamatamai lima
E masani lava, o nei uaea e pei o vulu
Ua manu'a i se matasele i luga o se atigi laupapa.
Afai o le 0.01 mm le lautele o le "silk steel" e tatala i le ala atoa faataamilo i le au laupapa
E mafai ona oʻo i le umi e sili atu i le 1,000 kilomita
e tutusa ma le laina sa'o mamao mai Beijing i Shanghai!

I totonu o le fale gaosi oloa a Jitaian, o nei "vulu" e faʻaaogaina e fai ma mea mata, ma a maeʻa le tele o faʻagasologa, e pei o le osooso, o "silasila" taʻitasi e lalagaina i totonu o se ie uʻamea lapopoa e pei o se faʻamaʻa e tasi, faʻatasi ai ma foliga tutusa ma o se osooso, malu ma mafiafia.E mafai ona luluina, gaugau ma e oo lava i le lomi.Ma, e pei o lavalava, e tipiina e le tagata faigaluega ia “fala” taitasi e fai ai mea e fai ai le afi afi e lapopoa e pei o se pasiketipolo pe laititi foi e pei o se matauila.

信图片_20221026102525

I le fa'agasologa o su'esu'ega fa'asaienisi ma su'esu'ega fa'agasologa, sa iloa lelei e le aufaigaluega fa'atekinisi a Jitaian faigata ma le galue malosi, ma i'u ai ina atina'e manuia.E ala i le tele o taamilosaga o suʻega, o mea na agavaa e Bekaert, o le lalolagi sili ona tele gaosi alava ma a latou oloa.O le fa'asinomaga fa'apitoa fa'atino o le "Silk Steel" ua o'o i le tulaga fa'ava-o-malo ma ua fa'amanuiaina le oloa.O lo'o tu'uina atu e Jitaian le tele o fa'atauga pito i lalo ole FeCr-Al alava i Saina ma oloa gaosi e le "Silk Steel" o lo'o fa'atau atu i le lalolagi atoa.

O le "muamua" tekinolosi suʻesuʻega ma atinaʻe, e talepeina le pule o mea mai fafo mai fafo, e faʻaleleia ai le tauvaga faʻavaomalo o filo uʻamea-chromium-alumini i totonu o le atunuʻu ma a latou oloa mumu, Jitaian "silasila" synthetic toughness tulaga ese, e fatu ai se tau maualuga. -faaopoopo oloa ituaiga, lauiloa i le maketi.O tupe maua fa'atau ma le fa'atupuina o tupe mama o lo'o i se tulaga lelei.

Saienisi ma tekinolosi fou, mo le "gaosimea atamai" faatelevaveina.O lea faatoa manumalo le kamupani i le igoa o le "small giant" atinaʻe i le tulaga o le atunuʻu, ma ua tumu i le mautinoa i le atinaʻeina o faʻamoemoega o le atinaʻe.Fai mai Li Gang, Failautusi o le Komiti a le Pati ma le Taitaifono o le Kamupani, "I lalo o le taʻitaʻiga saʻo a le Komiti a le Party a le Shougang Group ma le Kamupani Equity i vaega uma e lua, o le a pipii atu taʻitaʻi Jitaian ma le aufaigaluega i suʻesuʻega faʻasaienisi ma tekinolosi, faʻamalosi i le fausiaina. tulaga maualuga, maualuga le tau-faaopoopo ma tau-lelei oloa, ma taumafai e saofagā sili atu le taua i le gaosiga o le atamai a Shougang!”


Taimi meli: Oke-26-2022