Shougang Advanced Unit–Matagaluega o Maketi

Fa'amatalaga autu

E to'a 13 tagata faigaluega i le matagaluega o maketi, e aofia ai sui auai e to'a 7 ma sui o le liki e to'a 6.Ose fa'apotopotoga o lo'o tauaveina le galuega faigata o le fa'amae'aina o le fa'atauga fa'aletausaga.

O galuega mamalu

I lalo o le taʻitaʻiga saʻo a le Shougang Group, Equity Company ma Jitaian Company's Party Committee, o loʻo tausisia e le Matagaluega o Maketi le faiga faʻavae pulega o le "faʻamalosia pulega i totonu ma faʻalauteleina maketi i fafo", o loʻo feagai ma le le mautonu o le faʻamaʻi fou o le pale, o le soloia o le 13% lafoga. toe totogi mo oloa auina atu i fafo, o le faʻagesegese o le atinaʻeina o le gaosiga o le gaosiga o le malosi o le la, ma le faʻaitiitia o le gaosiga o le eletise i nisi o itulagi ma isi mea le lelei, ua matua tofotofoina le Matagaluega o Maketi e ala i le faʻapipiʻiina o galuega tau maketi ma faʻatau.I le feagai ai ma le faigata o le tofotofoga o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻiina o mea le lelei e pei o le faʻamaʻi fou o le pale, o le faʻaleaogaina o lafoga toe faʻaleleia mo oloa faʻatau atu i fafo, o le faʻagesegese o le gaosiga o le la PV, ma le motusia o le eletise i nisi o itulagi, na faʻataunuʻuina e le matagaluega o maketi. o manaʻoga o galuega na faʻatulagaina e le Komiti a le Pati a le kamupani, faʻamautu ma le mautinoa e faʻamaeʻaina galuega, faʻasolosolo i luma, faʻatoʻilaloina faigata, faʻaaogaina le suiga o maketi o oloa fou e avea o se faʻalavelave, faʻaopoopoina e le faʻateleina o faʻatauga faʻatau atu, ma sili atu. o fa’amoemoe na fa’atulaga e le Komiti a le Pati a le kamupani, ma tu’uina atu ai le pepa o tali agava’a i le Komiti a le Pati a le kamupani ma tagata faigaluega uma.

O le taumafai malosi, fa'ato'ilaloina fa'afitauli, fa'amae'a lelei le fa'amoemoega fa'aletausaga.2021 ausia tupe maua faʻatau o le 119.97% o faʻailoga fuafuaina a le kamupani tutusa, toe setiina se faʻamaumauga fou o tupe maua faʻatau tausaga.E sili atu i le 20 tagata faʻatau fou na atiaʻe i le tausaga atoa, faʻateleina le aofaʻi o faʻatauga e sili atu i le 170 tone.O le aofa'i o fa'atauga fa'aletausaga na fa'atupula'ia i le 6% i lea tausaga ma lea tausaga, ma fa'amauina ai se fa'amaumauga fou.O le aofa'i o fa'atauga na fa'atau atu i fafo na si'itia i le 39% i lea tausaga ma lea tausaga ae fa'aopoopoina fa'atauga i fafo i le 49% i lea tausaga ma lea tausaga.O oloa fou maualuga SGHYZ sa lelei ona maketiina, ma fa'aluaina fa'atauga fa'aletausaga.

Faʻateleina le aoina o totogi.110% o faʻatauga faʻatau fuafuaina i le 2021, 27% faʻatuputeleina o faʻatauga faʻatusatusa i le 2020, ma faʻamaeʻaina le faʻamauina o tupe maua mai tupe faʻatatau na tuʻuina atu e le kamupani tutusa.

I le 2022, o le maketi maketi o le a fausia i luga o ona malosiaga ma faʻaleleia ona vaivaiga, faʻavae le manatu o le maualuga o le auaunaga, faʻapipiʻi le gafatia o le au maketi, faʻaauau pea ona faʻaleleia lona gafatia vave tali atu, galulue faʻatasi, foia faigata, faoa avanoa. , galue malosi i le atinaʻeina o maketi, taumafai mo nisi faʻatonuga konekarate, faʻateleina le totogi O le a matou faia ni mea fou ausia mo le atinaʻeina maualuga o le kamupani.

 


Taimi meli: Iuni-08-2022