Shougang GITANE fa'asolo i le "ua" tekinolosi, iloiloga fa'apitoa: tulaga maualuga fa'avaomalo!

Talu ai nei, na faia ai e se vaega o tagata tomai faapitoa mai le Beijing Metals Society se iloiloga atoatoa o taunuʻuga faʻasaienisi ma tekinolosi a Shougang GITANE New Materials Company's self-developed O le vaega faʻapitoa na malilie autasi e faapea o le atinaʻeina o tekonolosi ma galuega faʻapisinisi a Shougang GITANE New Materials Co. ua autasi le vaega e faapea O taunuuga o le poloketi na ausiale tulaga maualuga faavaomalo.

信图片_20211019084953

Va'ai iinei!

O le a fesili le fia iloa "O le a le uʻamea-chromium alumini alumini?"

Fe-chrome alumini alumini o lese mea aoga mo le liua o le vevela eletise.

Aʻo leʻi oʻo i lenei mea, o le vevela o le 1300 ℃ a Saina i luga aʻe o le faʻaogaina o mea faʻavevela eletise eletise eletise i le gaosiga o semiconductor, photovoltaic, kilns tioata maualuga, sintering ceramic, togafitiga gas ma isi fanua e le mafai ona faʻamalieina.O le fa'afitauli na matua a'afia ai le faiga fa'atauva fa'ava-o-malo o pisinisi fa'atatau.

O le autu autu o tekinolosi o lenei poloketi o loʻo taoto i le suʻesuʻega tutoʻatasi ma le atinaʻeina o se mea fou uʻamea-chromium alumini alumini ma lona tekinolosi gaosiga e mafai ona faʻaogaina i lalo ole tulaga maualuga ole vevela ole 1400 ℃, malepe i le ". ua" tekinolosi.

O lenei faʻasaienisi ma faʻatekonolosi ausia e masani lava ona faʻaaogaina i le gaosiga o le eletise photovoltaic, teuina o le malosi, faʻamafanafanaina o le taulaga, ma isi, lea e sili atu i le laina ma le faʻatonuga o le "carbon peak, carbon neutral" faiga faʻavae, ma e mafai ona faʻaleleia lelei le faʻaolaina o le malosi ma fa'aitiitiga o le kaponi, ma fo'ia fa'afitauli o mea fa'avevela eletise fa'aulufale mai fa'apei o le ua, taugata ma le le'i taimi.I le lima tausaga talu ai, o mea fou na fausia e le poloketi ua lelei ona faʻatinoina i totonu o le atunuʻu ma faʻava-o-malo faʻavevela afi afi maketi, faʻatasi ai ma le faʻatau atu o le 242 miliona yuan ma tupe mama e sili atu i le 60% o le aofaʻi o tupe maua a GITANE.

安装应用于半导体热处理用扩散炉圆筒装炉体内丝材

 

Agagavale: Fa'apipi'i i totonu ose ogaumu fa'a'amu mo le fa'avevela o le semiconductor

Taumatau: Uaea na gaosia mai lenei mea fou

 

O le poloketi e maua ai le atinaʻeina o mea fou e ala i le maualuga o le vevela, uiga maualuga o le faatinoga, sintering ceramic, gaosiga tioata, uʻamea e le faʻafefeteina, e pei o le koale muamua, faʻavevela afi afi, ma faasolosolo malie atu i se vevela sili atu ona pulea. , faʻaitiitia le lamatiaga o le saogalemu, leai se faʻaleagaina o le siosiomaga i le tulaga o le faʻavevela eletise eletise.O Yang Qingsong, o le faatonu o le matagaluega o atinae a le GITANE New Material Company, na faailoa mai e faapea i lalo o le sini o le "carbon peaking", ua matua faateleina le malosi o le gaosiga o le eletise photovoltaic, ma o le manaoga mo sela photovoltaic ua tupu tele, ma i le faasologa. ina ia faʻaleleia atili le faʻaogaina o le photoelectric, ua suia le faʻaputuina o le kasa mai le polycrystalline i le monocrystalline, lea ua tuʻuina atu i luma manaʻoga maualuga mo le gaosiga o le tioata tasi ma le faʻasalalauga vevela masini mo le semiconductor doping.O le iʻuga, o mea na ausia e le poloketi na faʻaaogaina ma le manuia i le gaosiga o le tioata tasi ma le faʻafefeteina o ogaumu vevela, ma na ausia le gaosiga e ala i le faoa o le avanoa o le faʻateleina o le gafatia faʻapipiʻiina o le gaosiga o le eletise photovoltaic, ma faʻatupulaia le aoga o le poloketi. vave.Fa'ato'a talepeina le pule fa'atekonolosi mai fafo, fa'ate'a'ese le fa'alavelave o le fa'alagolago i mea mai fafo mo mea fa'avevela eletise maualuga e mana'omia i le fanua o le gaosiga o chip, koale i le eletise, kesi i le eletise, ma isi. GITANE New Material Company ua uma le le "vave" o mea fou ma atinae.

 信图片_20211019085343信图片_20211019085348

 

Agagavale: Talosaga i luga o se afi mumu u'amea falegaosimea

Taumatau: O filament alava u'amea faia mai le mea fou lea

 

I le tulaga o le suiga ma le faʻaaogaina o taunuʻuga o le poloketi, ua avea GITANE ma tuʻufaʻatasiga faʻapitoa o ia oloa i le tele o pisinisi gaosi oloa gaosi semiconductor lauiloa i lalo ma taunuuga o le poloketi, ma o mea e maua mai i le poloketi ua suia ma le manuia mea mai fafo.O le a le mea e sili atu, o le mea fou na fausia e le poloketi o le "Tekinolosi Atinaʻe ma Alamanuia o High Performance Iron-Chromium Aluminum Alloy" ua avea foi male oloa filifilia mo le ta'ita'iina o pisinisi mu i totonu ma fafo.

Na iloa e le tusitala lena meae na'o le lua pisinisi gaosi oloa i lalo ifo o le lalolagifa'atasi ai ma se seti atoatoa o tekinolosi mai le "fibre u'amea fa'ama'i vevela maualuga" i le "fa'amumu alava fa'ameamea" ua fa'ailoa mai ai mea fou a Gitane mo le poloketi e "na'o le pau lea o mea fa'afale e maua".O loʻo faʻaaogaina foi le mea i le eletise eletise eletise o le ogaumu tioata a Fuyao Group (Fujian) Machinery Manufacturing Co.

信图片_20211019090125信图片_20211019090128

Agagavale: Elemene fa'avevela ta'amilo na faia i lenei mea fou

Taumatau: i totonu o se ogaumu tioata fa'afefete mo le fa'aogaina o le vevela tioata maualuga

Ua lipotia mai, faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faalauteleina ma le nofoia o sea maketi maualuga o taunuuga o galuega faatino o le "High-performance iron-chromium-aluminum alloy technology development and industrialization" a le GITANE New Material Company, ua suia oloa a le kamupani mai fafo. mea fa'aulufale mai i le fanua o mana'oga maualuga mo mea fa'amafanafana eletise i totonu o le atunu'u, tfa'ae'e le tulaga ta'imua i le vaega a tupulagama le fa'alauiloaina lautele e tagata fa'atau i totonu ma fafo.

信图片_20211019090354

 


Taimi meli: Oke-19-2021